top of page

Szolgáltatásaink

There are no items in this list

Please reload

Mérnöki szolgáltatások

Tevékenységünk gerincét jelentik mérnöki szolgáltatásaink, a kivitelezési projektek lebonyolítása és műszaki ellenőrzése. Tapasztalt műszaki ellenőr, projektvezető és építésvezető kollégáinkkal vállaljuk magasépítési projektek, vonalas létesítmények és közműépítési munkák felelős lebonyolítását.

Ugyanaz a célunk, mint Önnek: A beruházást határidőre, a rendelkezésre álló költségkereten belül, megfelelő minőségben átadni úgy, hogy a Megrendelő örömét lelje az elkészült munkában.

A minőséget és munkák előrehaladását nem csupán ellenőrizzük: 

Biztosítjuk, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan azt Ön eltervezte.

Generálkivitelezés és szakkivitelezés

Fővállalkozóként vállaljuk ipari- és logisztikai épületek, valamint kapcsolódó infrastruktúrájuk kivitelezését.

Lebonyolítási modellben kivitelezett és sikeresen átadott projektjeink tapasztalataira és kivitelezői bázisára építve indítottuk kivitelezési szolgáltatásainkat. Legyen akár a teljes épületre vonatkozó, vagy csak egyes szakági kivitelezési csomagokra vonatkozó megbízás, sikerrel, jó minőségben, határidőre teljesítjük.

DJI_0375_edited.jpg

Telekátvilágítás és megvalósíthatósági tanulmányok

Telekvásárlást és ingatlanfejlesztési beruházást megelőző telekátvilágítás során vizsgáljuk a beépítési paramétereket és előírásokat a vonatkozó jogszabályokkal és szabályozási tervvel összhangban. Vizsgáljuk és támpontot adunk a közműellátásokra vonatkozóan. Meghatározzuk az ingatlanok fejlesztéséhez szükséges, releváns előkészítő tevékenységeket, követelményeket és régészeti előkészítő tevékenységet. Elemezzük és értékeljük a kockázatokat, előkészítjük Megbízóink döntését a telekvásárlással kapcsolatban.

Generáltervezés

Vállaljuk ipari és logisztikai csarnoképületek, irodaházak, valamint kereskedelmi ingatlanok generáltervezését.

Számíthat építész- és szakági tervező kollégáink tapasztalatára és a gördülékeny együttműködésre a koncepció megalkotásától az engedélyezési tervezésen és az építési engedélyezési eljárás lebonyolításán keresztül, a tender és kiviteli tervfázisok elkészítéséig.

Semmi olyat nem tudunk elképzelni, ami fontosabb lenne a biztonságos munkavégzésnél. Az oktatások során ezt hatékonyan értetjük meg a kollégákkal, alvállalkozókkal is. Nem miattunk van rá szükség, hanem azok miatt, akik hazavárnak minket.

 

Vállaljuk építőipari kivitelezési projektek munkavédelmi koordinációját a 4/2002.

(II. 20.) SzCsM-EüM együttes rendeletnek megfelelően, a tervezés megkezdésétől a kivitezés lezárásáig.

bottom of page