top of page

Szolgáltatásaink

There are no items in this list

Please reload

Projekt lebonyolítás

Tapasztalt projektvezető és építésvezető kollégáinkkal vállaljuk magasépítési projektek, vonalas létesítmények és közműépítési munkák felelős lebonyolítását.

Ugyanaz a célunk, mint Önnek: A beruházást határidőre, a rendelkezésre álló költségkereten belül, megfelelő minőségben átadni úgy, hogy a Megrendelő örömét lelje az elkészült munkában.

Műszaki ellenőri szolgáltatások

Műszaki ellenőri feladatok ellátása során nem elégszünk meg a Kivitelezők által készített minősítő vizsgálatokkal.

Vizsgálunk, dokumentálunk és a dolgok végére járunk. Mindezt követhetően, jól átláthatóan, független laborok szolgáltatásainak igénybevétele mellett saját műszereinkkel.

 

A minőséget és munkák előrehaladását nem csupán ellenőrizzük: 

Biztosítjuk, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan azt Ön eltervezte.

Generáltervezés

Vállaljuk ipari és logisztikai csarnoképületek, szállodák, irodaházak, kereskedelmi és lakóingatlanok generáltervezését.

Számíthat építész és szakági tervező kollégáink tapasztalatára és a gördülékeny együttműködésre a koncepció megalkotásától az engedélyezési tervezésen és az építési engedélyezési eljárás lebonyolításán keresztül, a tender és kiviteli tervfázisok elkészítéséig.

Semmi olyat nem tudunk elképzelni, ami fontosabb lenne a biztonságos munkavégzésnél. Az oktatások során ezt hatékonyan értetjük meg a kollégákkal, alvállalkozókkal is. Nem miattunk van rá szükség, hanem azok miatt, akik hazavárnak minket.

 

Vállaljuk építőipari kivitelezési projektek munkavédelmi koordinációját a 4/2002.

(II. 20.) SzCsM-EüM együttes rendeletnek megfelelően, a tervezés megkezdésétől a kivitezés lezárásáig.

bottom of page