top of page

Generálkivitelezés

Társaságunk a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a kivitelezési munkálatok munkabiztonsági megfelelőségének biztosítására. Munkáink számának növekedésével a munkavédelemi vonatkozású feladataink száma is növekedett, ezért alakítottuk ki munkavédelmi üzletágunkat.

Felkészült, magasan képzett szakembereink a munkavédelem minden területén nagy tapasztalattal bírnak, folyamatosan képzik magukat és figyelemmel kísérik a vonatkozó jogszabályok változásait.

Az évek alatt szerzett tapasztalatunk által nincs olyan kihívás, mely akadályt jelentene, minden problémára találunk megoldást.

A munkavédelemről általában

A munkavédelem alapvető célja a szervezett munkavégzésre vonatkozó, biztonságos munkakörülmények megteremtése -a személyi és tárgyi feltételek szabályozásával-, melynek alapelveit a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény határozza meg.

Szerteágazó, több területből álló rendszerről beszélünk, mely nemcsak megfelelő előkészítést, alapos oktatást, hanem folyamatos koordinációt is igényel.

A munkavédelmi szakember feladata, hogy felmérje a konkrét munkavégzés folyamatát és az azzal járó kockázatokat, hogy hatékony szabályokkal csökkentse azokat.

Az építőipar az egyik legveszélyesebb ágazat a tapasztalatok és a statisztikák alapján, éppen ezért ebben az ágazatban kiemelkedő szerepe van ennek a területnek. 

Munkavédelmi szolgáltatások

A biztonságos munkavégzés, így a munkavédelem fontosságát a továbbiakban már nem kell hangsúlyoznunk.  Az Upright Masters Kft. a tervezés megkezdésétől a kivitelezés lezárásáig vállalja a munkavédelemmel kapcsolatos kötelezettségek teljeskörű ellátását. 

 

Szolgáltatásaink az alábbi területekre terjednek ki:

-    munkavédelmi koordináció 

-    munkavédelmi dokumentációk elkészítése és vezetése 

-    havi munkavédelmi szakfeladatok ellátása

-    időszakos biztonsági felülvizsgálatok elvégzése 

-    munkabalesetek kivizsgálása 

-    oktatások és képzések lebonyolítása 

-    veszélyes gépek üzembehelyezése

-    hatósági ellenőrzésekre való felkészítés

-    kockázatértékelés

-    egyéni védőeszközök juttatási rendjének szabályozása, illetve azok rendszeres felülvizsgálata

-    orvosi alkalmassági vizsgálatok rendjének szabályzása 

-    hatósággal való kommunikáció

Munkatársaink

Munkatársaink az építőipar legkülönbözőbb területein szereztek tapasztalatot, többek között csarnoképítésekben, vasbeton szerkezetek építésében, útépítéseknél, mélyépítési munkálatoknál, meglévő üzemek munkavédelmi koordinációjában.

Elsődleges feladatuknak tekintik, hogy a biztonságos munkavégzés valamennyi feltételét megteremtsék, így nagy hangsúlyt fektetnek mind a személyi mind a tárgyi feltételekre.

A vonatkozó jogszabályokban előírtak teljesítésén kívül, fontos számukra a megrendelővel történő folyamatos kapcsolattartás, mellyel maradéktalanul teljesíteni tudják az egyedi kéréseket is.

Boglár Zoltán

Munkavédelmi koordinátor, munkavédelmi technikus, tűzvédelmi főelőadó.

Több éves munkatapasztalattal a háta mögött biztos tudással rendelkezik a munkavédelem minden területén.

Zsákai Richárd

Munkavédelmi koordinátor,

munkavédelmi technikus.

Nagy szakmai múltjának köszönhetően, a felügyelete alatt már több mint 100 000 m2 épület épült meg.

Mátravölgyi László

Munkavédelmi koordinátor, munkavédelmi technikus, tűzvédelmi előadó.

Szakmai pályafutása alatt részt vett építési területek és meglévő gyáregységek munkavédelmi koordinációjában is.

A munkavédelem megszervezése, a szabályok betartatása időigényes feladat és képesítéssel rendelkező kollégát igényel.

Ha vállalkozásának csak bizonyos időszakokban van rá szüksége vagy nem tud, nem akar főállásban szakembert foglalkoztatni, célszerű kiszervezni a feladatokat. Így jelentős költségmegtakarítással tudhatja cégét és munkavállalóit is biztonságban.

Keresse az Upright Masters Kft-t és bízza szakembereinkre vállalkozása munkavédelmét!

bottom of page